U12

HIFK Bandy U12 joukkue koostuu pääsääntöisesti 2010 ja 2011 syntyneistä lapsista, mukana on myös nuorempia jotka taitojensa mukaan pärjäävät mukana.

Joukkueemme tavoite on treenata tosissaan olematta liian tosissaan. Harjoittelemme perusluistelu- ja pelitaitoja, jääpallon omaisten liikettä, ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista ja vaalimme hyvää joukkuehenkeä. Olemme joukkueestamme ylpeitä! Pelilliset tavoitteet ovat kehittyä joukkueena ja yksilöinä, että kauden päätteeksi olemme aina joka osa-alueella kehittyneet. Uskomme hyvän meiningin ja treenaamisen johtavan myös pellilliseen menestykseen. Osallistumme U12 SM-Sarjaan ja piirisarjaan. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä tarpeen mukaan.

Harjoittelemme ennen ulkokauden alkamista Pirkkolan jäähallissa lauantai aamuisin. Ulkokaudelle 2021- 2022 Harjoitukset ovat keskiviikkoisin ja perjantaisin Käpylässä ainakin siihen asti kunnes Braku on taas käytössä.

Ottelut:

Ota yhteyttä:

Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia! Toivomuksena olisi perusluistelutaito ja säännöllinen harjoituksiin osallistuminen. Tule rohkeasti mukaan ja toteamaan kuinka kliffaa on skulata bandya!

Ota yhteyttä: juniorit(at)hifk-bandy.fi