Jääpallokoulu

Jääpallokoulu kasvattaa nuoria talviliikunnan ja jääpallon harrastamisen pariin. Jääpallokoulun tavoitteena on luoda turvallinen ja motivoiva alku lasten sekä nuorten urheilu-harrastukselle. Koulu on kohdennettu kaikille 2012-2016 syntyneille, jääpallosta ja luistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ohjaajina toimivat ammattitaitoiset HIFK Bandyn entiset ja nykyiset pelaajat sekä valmentajat.

Varusteet
Jääpallokoulun aloittamiseksi tarvitaan luistimet ja ristikollinen, jääpeleihin tarkoitettu kypärä sekä kaulasuojus. Muiden suojien käyttöä suositellaan (polvi- ja kyynärsuojat). Vaatetuksen kannattaa olla sääolosuhteet huomioiden sopivan lämmin ja hengittävä.

Kouluajat
Jääpallokoulu järjestetään ennen ulkojäiden avaamista lauantaisin 8.15-9.15 Malmin jäähallissa. Ulkokauden alettua Jääpallokoulu järjestetään tiistaisin klo 18.00-19.30 Käpylän tekojäällä ja sunnuntaisin klo 9.00–10.00 Oulunkylän tekojäällä. Kokoontuminen on aina 15 minuuttia ennen koulun alkamista.

Kustannukset
2021-2022 jääpallokoulun kausimaksu on 130€. Kausimaksu sisältää noin 25 jääharjoitusta, harjoituspaidan, mailan ja pallon sekä seuran jäsenyyden ja kausikortin edustusjoukkueen kotipeleihin.

Ilmoittautuminen
Jääpallokoulussa on vielä hyvin tilaa mukaan pääsee 40 jääpallosta ja luistelusta innostunutta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ja kysymykset sähköpostilla osoitteeseen jpk@hifk-bandy.fi